illustratie

Reddingsmiddelen

Bij het aantrekken hoop je dat je ze niet nodig zult hebben… Maar als het erop aan komt, kan een goed drijfpak of reddingsvest het verschil maken.

De pakken en vesten die u bij BE Protection vindt voldoen allemaal aan de strengste veiligheidseisen. Het assortiment bestaat uit overlevingspakken, drijfpakken en reddingsvesten.

Overlevingspakken zijn drijfpakken die in het water een grotere overlevingskans bieden, doordat ze de drager beschermen tegen verlies van lichaamswarmte. De overlevingstijd in koud water wordt zo aanzienlijk langer.

Drijfpakken zijn pakken die voldoende drijfvermogen hebben om een bewusteloze persoon boven water te houden. Drijfpakken zijn licht en comfortabel, waardoor ze ideaal zijn voor werknemers die dagelijks op of bij het water actief zijn.

Standaard reddingsvesten of drijfjassen hebben eveneens voldoende drijfvermogen om een bewusteloze persoon boven water te houden. Zij kunnen gecombineerd worden met drijfhulpmiddelen en bestaan ook in vlamvertragend materiaal.

 

Verkrijgbare merken:

Helly Hansen

Mullion

BEL & BESTEL
050 32 51 60
FAX ONS
050 32 51 69