Ons gamma

Signalisatiekledij

BE Protection: uw persoonlijke partner voor veiligheidskleding

Veiligheid is de hoeksteen van een succesvolle werkplaats. Zet u in op bescherming? Dan investeert u niet alleen in uw personeel, maar ook in uw imago en in de productiviteit van uw bedrijf. Uw eerste stap naar veiligheid op de werkvloer? Maak uw werknemers zichtbaar, met onze signalisatiekleding.

Zengende hitte of bijtende koude? Niet met BE Protection

Signalisatiekleren zijn er in alle vormen, materialen en kleuren: polo’s, T-shirts, overalls, jassen en nog veel meer. En ze zijn allemaal functioneel en comfortabel. Gaat het om een alledaagse werkoutfit of moet de kleding uw lichaam extra beschermen? Tegen verzengende hitte of bijtende koude? Of moet de stof vlamvertragend of chemisch bestendig zijn? U vraagt het, wij leveren het.

Snel, alert en ervaren

Hebben wij uw artikel in voorraad? Dan gaat het dezelfde dag nog de deur uit. Bestelt u iets unieks? Dan start de productie meteen. Hebt u nog vragen over veiligheid op de werkvloer? BE Protection beantwoordt ze met plezier, en snel. Wij zijn geen logge onderneming, maar een alert bedrijf dat ú als klant vooropzet. Of u nu in de landbouw, metaalbewerking of petrochemische industrie werkt: u bouwt op onze ervaring.

Bekijk ons uitgebreide onlinegamma en vraag uw gratis en vrijblijvende offerte.

 

Gelaatsbescherming

BE Protection: bescherm ál uw zintuigen

De mens kan zien, horen, ruiken, proeven en voelen. En op één plaats in uw lichaam komen die vijf zintuigen samen: het hoofd. Vallende brokstukken, oogverblindende stralen of brandende chemicaliën kunnen uw zintuigen voorgoed beschadigen. De leuze ‘Beter voorkomen dan genezen’, is nergens meer van toepassing dan op de werkvloer. Bij BE Protection vindt u de beste bescherming in welke industriële sector u ook werkt.

Beschermd en efficiënt werken

Uw ogen en oren beschermen en toch uitstekend werk verrichten? Dat kan! We meten uw gezichtsscherpte en de vorm van uw binnenoor. Zo krijgt u optische veiligheidsbrillen, aangepast aan uw ogen, en comfortabele oordoppen die geluid dempen maar waarmee je collega’s toch verstaat. Daarnaast hebben we ook ruimzichtbrillen, lashelmen en nog veel meer.

Een veiligheidshelm voor elke situatie

U hebt de keuze tussen verschillende soorten stootpetten en veiligheidshelmen: met verkorte klep, extra nekbescherming, ventilatieopeningen of andere aanpassingen. Bepaalde helmen combineren ook gelaats-, gehoor- of ademhalingsbescherming. Onze -stof-, half- en volgelaatsmaskers worden gemaakt met aangepaste filters. Zoals ú ze nodig hebt.

U vraagt, wij leveren

Gehoor-, gelaats- of ademhalingsbescherming? Kiezen is niet nodig. U vertelt ons wat u nodig hebt om veilig en efficiënt te werken, en wij leveren het. Hebben we uw product in voorraad? Dan gaat het dezelfde dag nog de deur uit. Vraagt u een unieke productie? Dan zetten wij onze fabrikanten aan het werk en vertrekt uw bestelling binnen de week. BE Protection: dat is persoonlijke service, topsnelheid en gegarandeerde kwaliteit.

Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte

 

Veiligheidsschoenen

Laat niet met uw voeten spelen: gebruik veiligheidsschoenen van BE Protection

Beschermt u uzelf op de werkvloer tegen chemicaliën, oliën of hitte? Terecht. Maar denkt u ook aan uw voeten? Ze moeten veel verdragen en worden vaak niet even goed beveiligd. BE Protection levert veiligheidsschoenen op maat, zodat u niet alleen optimaal beschermd bent, maar ook comfort geniet.

Veiligheidsschoenen op een voetstuk

Wij plaatsen veiligheidsschoenen op een voetstuk. Werkt u in een risicovolle omgeving? Dat kan bijna niet anders: niet alleen lassers, maar ook verplegers en landarbeiders moeten oppassen. Bijtende zuren, ongezonde oliën of extreme temperaturen betekenen grote risico’s voor uw voeten. Investeer in bescherming en voorkom problemen.

Onze schoenen zitten u als gegoten

Uw veiligheidsschoenen van BE Protection zitten u als gegoten. We hebben schoeisel voor alle werkvloeren, in alle materialen, modellen en maten. Want wij meten uw voeten in de lengte én de breedte. Zo werkt u niet alleen onbezorgd, maar ook nog eens comfortabel. Het model en het materiaal van úw schoen of laars? Die hangen af van uw werksituatie.

Kwaliteit in alle aspecten

Bij BE Protection vindt u kwaliteit op alle vlakken: onze merken, leveringstermijn en algemene service. Wij bieden u het beste uit de wereld van de veiligheid, zoals de merken MTS en Bata, die de strengste normen volgen. Onze levering gaat bovendien vliegensvlug. Hebben we uw artikel op voorraad? Dan gaat het dezelfde dag nog de deur uit. Bestelt u een product op maat? Dan start de productie meteen. Kortom: bij BE Protection bent u zeker van een prima service. Hebt u een vraag? Dan helpen wij u met plezier verder.

Blader door ons online-aanbod en vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte.

Valbeveiliging

Valbeveiliging? Zweer bij hoog en laag … bij BE Protection

Werkt u in de hoogte, boven een put of in de diepte? Dan bent u het best beschermd. Vanaf een hoogteverschil van 2.00 meter is valbeveiliging zelfs wettelijk verplicht. Of u nu veel of weinig ervaring hebt in de hoogte: valbeveiliging is van levensbelang.

Úw beveiliging

In onze sector is geen ruimte voor twijfel. Het gaat om úw leven op de werkvloer, dus u wilt optimale bescherming. Valbeveiliging is altijd individueel, dus u krijgt uw eigen harnas, volledig op u afgestemd. En wij werken alleen samen met de beste merken, zoals Tractel en Miller, zodat u zeker bent.

Jarenlang opgebouwde kennis

BE Protection zit al jaren in de sector van persoonlijke beschermingsmiddelen. Hebt u vragen over val- of andere beveiliging? Dan beantwoorden wij die met plezier. Welke lussen, gespen en riemen aan uw harnas hangen: wij leggen het u haarfijn uit.

Kwaliteit op meer dan één vlak

Wij werken niet samen met één merk. En ook niet met álle merken. Alleen met de beste, die voldoen aan alle veiligheidsnormen. Hebt u vragen over onderdelen of materialen van onze producten? Die beantwoorden wij met plezier. Wilt u harnassen in uw bedrijfskleuren of met uw logo? Dat kan al vanaf vijftig stuks. Als we uw artikel in voorraad hebben, rijden onze bestelwagens dezelfde dag nog uit. Voor een specifieke bestelling starten wij meteen de productie.

Snuister door onze onlinecatalogus en vraag uw gratis en vrijblijvende offerte.

 

Veiligheidshandschoenen

Geef uw veiligheid in handen van een expert zoals BE Protection

Welke job u ook uitoefent, u gebruikt uw handen. En hoe meer risico uw werk inhoudt, hoe meer gevaar uw handen lopen. Of u nu in de landbouw, petrochemie of auto-industrie werkt, veiligheidshandschoenen zijn onmisbaar. Leg zoiets belangrijks in de handen van een expert, zoals BE Protection.

Uitgebreid gamma

Werkt u met chemische producten, in extreme hitte of met elektrische spanning? Dan hebben wij de geknipte veiligheidshandschoenen voor u. Van algemeen gebruik tot heel specifieke werksituaties: ons uitgebreide gamma heeft gegarandeerd wat u zoekt.

Bescherming voor úw handen

Zoekt u duurzame handschoenen of wegwerpexemplaren? Hoe gevoelig moet de stof zijn? Welk risico houdt uw functie in? Al deze factoren bepalen hoe uw handschoen eruitziet. Want zijn uw handschoenen te groot? Dan bent u niet optimaal beschermd. En te kleine handschoenen voelen niet comfortabel.

Onze levering? Handig!

Met jaren ervaring in de beschermingssector weten wij als de besten wat u wilt: topservice. Bestelt u iets uit onze stock? Dan vertrekt dat nog dezelfde dag. Bestelt u iets nieuws? Dan starten we de productie meteen en rijden onze bestelwagens binnen de zeven dagen uit.

Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte. Dan steekt BE Protection voor u de handen uit de mouwen.

Webshop powered by Marcando